HATÁROZATLAN IDEIG ZÁRVA

2020-03-14

Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. 2020. március 15-től valamennyi fürdőegységét, gyógyászati egységét határozatlan ideig zárva tartja.
HATÁROZATLAN IDEIG ZÁRVA

Budapest főpolgármestere elrendelte a budapesti gyógyfürdők azonnali bezárását.

Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. az új koronavírus terjedése miatt kialakult helyzetre tekintettel, Alapítói Határozat szerint 2020. március 15-től valamennyi fürdőegységét, gyógyászati egységét határozatlan ideig zárva tartja.

A fürdők bezárása alatt a komplex fürdőgyógyászati szolgáltatásokat is szüneteltetni kényszerülünk tekintettel arra, hogy azok a fürdők működtetésétől nem függetleníthetők.

Vendégeink a megszakított gyógykezeléseket az újranyitást követően folytatólagosan igénybe vehetik. Kérjük, kérését küldje el email-en a  havaria@spabudapest.hu email címre. A visszautalás igénylésekor feltétlenül tüntesse fel a következőket: nevét, pontos címét, melyik fürdőben vette igénybe a kezelést, TAJ számát, a kúra sorszámát, bankszámlaszámát, ahová a visszautalást kéri. Amennyiben nem tud elektronikus levelet írni, kérjük, hívja zöld számunkat: +36-80-315-900.

A fürdőbérletek a zárva tartási idővel automatikusan meghosszabbításra kerülnek.

Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. 2020. március 17-től 8 és 18 óra között, ingyenesen hívható zöldszámot működtet: +36-80-315900.

A fürdőkkel kapcsolatos gyakori kérdésekre az alábbi oldalon található összeállításunk.

Az újranyitást követően valamennyi vendégünket visszavárjuk.

Vissza